Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

Wegafzetting Alteveer – Nieuwe Pekela nog van kracht vanwege vervuilde grond


22-06-2018

De projectgroep van N366 heeft de afgelopen dagen van verschillende weggebruikers vragen gekregen over de wegafzetting tussen Alteveer en Nieuwe Pekela.  Ook stellen veel weggebruikers vragen over de parkeerplaats tussen Alteveer en Stadskanaal. In dit bericht leggen we uit waarom er nog een wegafzetting is en wat er met de parkeerplaats gaat gebeuren.

 

Ondanks dat er op dit moment niet gewerkt wordt tussen Alteveer en Nieuwe Pekela, staan er wel tijdelijke verkeersmaatregelen. Die verkeersmaatregelen staan er nog, omdat er binnenkort weer gewerkt gaat worden. Er is namelijk vervuilde grond aangetroffen en die moet opgeruimd worden. Zodra de vervuilde grond is opgeruimd, kan er een nieuwe sloot gegraven worden. Als de nieuwe sloot gegraven is, worden de verkeersmaatregelen weggehaald. De provincie heeft ervoor gekozen om de verkeersmaatregelen die al getroffen waren te laten staan. Het opruimen, afvoeren en weer neerzetten van de verkeersmaatregelen is namelijk erg kostbaar. Om te voorkomen dat er geen onnodig lange afzetting zou blijven staan, is de afzetting wel ingekort.

 

Parkeerplaats Alteveer-Stadskanaal

Ook de grond onder de parkeerplaats tussen Alteveer en Stadskanaal is verontreinigd. Deze verontreiniging moet eerst opgeruimd worden. Daarna wordt de parkeerplaats afgebroken en opgeruimd. Er komt geen nieuwe parkeerplaats voor terug, de parkeerplaats komt dus te vervallen.

← terug

N366 Veilig op twitter

N366_Veilig
Er is 11 jaar lang met man en macht gewerkt aan de #verkeersveiligheid op de #N366. Krachten zijn gebundeld om zo t… https://t.co/pYDkh7LVmt

27 days ago Retweeten Antwoorden

N366_Veilig
@112kanaalstreek @vbdrenthe @ProvDrenthe De vragenlijst gaat over verkeersgedrag op deze wegen. Zeker nuttig om in… https://t.co/B4mkxTi3fT

56 days ago Retweeten Antwoorden