Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

N366 in het nieuws


17-03-2016

Vandaag is in het Dagblad van het Noorden een artikel te lezen over de nieuwe bushalte bij het asielzoekerscentrum in Ter Apel die vorige week in gebruik is genomen. Nieuwkomers die aankomen in Ter Apel kunnen daardoor net als voorheen met de bus naar het azc reizen.

 

Tot voor kort was er een tijdelijke buslijn die het azc aandeed, maar die is opgeheven. De gemeente Vlagtwedde en de provincie Groningen hebben in overleg met het OV-bureau Groningen Drenthe en het COA afgesproken om een alternatief te bieden met lijn 73, Emmen-Groningen en vice versa. Deze bus stopt nu bij de nieuwe halte die is aangelegd bij de Nulweg, op 400 meter van het azc. Volgens wethouder Giny Luth is het streven dat er uiteindelijk een permanente halte komt bij de nieuw aan te leggen kruising van de Westerstraat met de N366. De werkzaamheden voor die nieuwe kruising starten waarschijnlijk dit najaar.

 

U kunt het artikel van het Dagblad van het Noorden hier downloaden.

← terug

N366 Veilig op twitter

N366_Veilig
vast in de berm https://t.co/xdbVDkRsEJ N366 @N366_Veilig https://t.co/mtttvWfdDp

27 days ago Retweeten Antwoorden

N366_Veilig
Opgelet, het gaat regenen. Doordat het lang droog is geweest kan het daardoor glad worden op de weg. https://t.co/42D1hsubU7

32 days ago Retweeten Antwoorden