Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Projecten

Kruising Nulweg

Wat

Nulweg: ongelijkvloerse kruising

Status: afgerond
Start datum: 2014
Duur: half jaar

Waar is het?

Foto album

Video album


Nieuws

Enquête over werkzaamheden Westerstraat

Enquête over werkzaamheden Westerstraat Hoe tevreden bent u over de werkzaamheden op de N366 tussen de Westerstraat en de Nulweg?

25-07-2017    Lees meer→

N366 in het nieuws

Vandaag staat in het Dagblad van het Noorden een artikel over de nieuwe bushalte bij het asielzoekerscentrum in Ter Apel.

17-03-2016    Lees meer→

Nieuwe bushalte bij Nulweg ter hoogte van azc

Nieuwe bushalte bij Nulweg ter hoogte van azc De provincie Groningen laat een nieuwe bushalte aanleggen aan de Nulweg nabij het asielzoekerscentrum van het COA in Ter Apel.

19-02-2016    Lees meer→

Nachtafsluiting N366 tussen Nulweg en Kruisstraat

Nachtafsluiting N366 tussen Nulweg en Kruisstraat Aanstaande donderdagavond 25 juni gaat de N366 tussen de Kruisstraat en de Nulweg weer even dicht voor verkeer. Vorig weekend kon de aannemer vanwege de weersomstandigheden niet al het werk afronden.

24-06-2015    Lees meer→

Beschrijving

Werk aan de weg

De kruising N366-Nulweg is in 2014 heringericht.

 

Wat is er gebeurd?

Aan de westkant van de kruising van de N366 met de Nulweg heeft de provincie een extra, nieuwe op- en afrit naar de Nulweg aangelegd. Waar die aansluit op de Nulweg is een rotonde gekomen, evenals aan de andere kant van de N366, bij de bestaande op- en afrit naar de Nulweg.

 

    

Oude situatie                           Nieuwe situatie

Klik op bovenstaande illustraties om een grotere afbeelding te downloaden (PDF).

 

Parallelweg verdwenen

Door de nieuwe op- en afrit is de parallelweg richting het COA ter hoogte van de kruising verdwenen. De weg is daar namelijk om de op- en afrit heen geleid en sluit aan op de nieuwe westelijke rotonde. Tussen het COA en de Nulweg ligt de parallelweg nog op dezelfde plek.

 

Nieuw fietspad

Verder is er een nieuw fietspad aangelegd langs de parallelweg tussen het asielzoekerscentrum/COA en de Nulweg. De parallelweg is daarvoor verbreed. Ook is er nu een fietspad over het viaduct van de Nulweg. Zo kunnen ook fietsers veilig gebruikmaken van de parallelweg en het viaduct.

Documenten downloaden

Nulweg huidige situatie Downloadnulweg_huidige_situatie.pdf
Nulweg plansituatie Downloadnulweg_plansituatie.pdf

N366 Veilig op twitter

N366_Veilig
Vanaf ma 10 mei, 7.00 uur is de parallelweg langs de N366 tussen Pekela en Alteveer gestremd voor alle verkeer. De… https://t.co/YAHxH5hLHE

83 days ago Retweeten Antwoorden

N366_Veilig
?????? | Vanaf dinsdag 6 april wordt de Onstwedderweg tussen de rotonde Pekela-Zuid en de Nieuwe Zuideraanleg afgeslot… https://t.co/3rH3bCWRFA

112 days ago Retweeten Antwoorden