Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Projecten

Wegvak Veendam-Nieuwe Pekela

Wat

Verdubbeling wegvak Veendam-Nieuwe Pekela

Status: in uitvoering
Start datum: oktober 2018
Duur: 1 jaar

Waar is het?

Nieuws

Acties in Veendam en Nieuwe Pekela: ‘Bedankt dat u zich aan de snelheid houdt bij werkzaamheden aan de N366’

Acties in Veendam en Nieuwe Pekela: ‘Bedankt dat u zich aan de snelheid houdt bij werkzaamheden aan de N366’ Tussen Veendam en Nieuwe Pekela geldt een beperkte snelheid van 70 km/uur. Een promotieteam vroeg aandacht voor deze snelheidslimiet.

07-11-2018    Lees meer→

Provincie is aan de slag tussen Veendam en Nieuwe Pekela

Provincie is aan de slag tussen Veendam en Nieuwe Pekela Half oktober zijn de werkzaamheden tussen Veendam en Nieuwe Pekela gestart. De N366 wordt daar verdubbeld en verbreed.

18-10-2018    Lees meer→

Werkzaamheden aan pekelleiding langs N366 van start

Werkzaamheden aan pekelleiding langs N366 van start Langs de N366 tussen Veendam en Nieuwe Pekela vinden werkzaamheden plaats. Daarbij wordt de pekelleiding die onder de weg doorloopt, verlegd.

25-09-2018    Lees meer→

Start verdubbeling Veendam-Nieuwe Pekela verplaatst naar 2018

Start verdubbeling Veendam-Nieuwe Pekela verplaatst naar 2018 De N366 tussen Veendam en Nieuwe Pekela wordt verdubbeld. Helaas zijn de werkzaamheden uitgesteld naar 2018.

02-10-2017    Lees meer→

Beschrijving

De N366 wordt tussen Veendam en Nieuwe Pekela verbreed en verdubbeld. De weg krijgt twee rijbanen met ieder twee rijstroken. De verdubbeling is nodig vanwege het vele verkeer dat tussen Veendam en Nieuwe Pekela rijdt. Voor de extra rijbaan heeft de provincie ruimte aan de zuidkant van de weg gemaakt, omdat aan de noordkant grote leidingen liggen. De grond die nodig is voor de extra ruimte, is door de provincie van de grondeigenaren gekocht. Aan weerszijden van de weg worden de bermen verbreed en er komen bomen te staan. Doordat de bermen straks breder zijn, kunnen de bomen verder van de weg worden geplant.

 

Vanaf 2016 zijn er voorbereidende werkzaamheden getroffen op het weggedeelte. De daadwerkelijke werkzaamheden aan de weg zijn half oktober 2018 gestart. Tijdens de eerste fase, tot eind november 2018, wordt er gewerkt aan onder meer de fundering van de nieuwe weg. Weggebruikers kunnen met een beperkte snelheidslimiet van 70 km/uur gebruik blijven maken van de weg.

 

De tweede fase van de werkzaamheden start eind november 2018. De werkzaamheden duren in totaal ongeveer 1 jaar, tot het najaar van 2019.

 

Gedurende de werkzaamheden wordt de weg soms afgesloten voor verkeer. Indien er een afsluiting is, leest u dat bij de nieuwsberichten op deze website. Hier vindt u een kaartje met de omleidingsroutes die dan gelden.

 

Documenten downloaden

Detailtekeningen begroeiing Veendam-Alteveer Downloaddetailkaartendef2.pdf

N366 Veilig op twitter

Bianca Drenth
@N366_Veilig @stadskanaal_nl Ik nodig je uit om even een paar uurtjes hier te komen zitten. Kan je zelf even geniet… https://t.co/o18vdwyLOy

1 days ago Retweeten Antwoorden

Ronny
@N366_Veilig @zwarejongen Ik zie het wel goedkomen. @zwarejongen ziet het duister in. Kop op straks is de maand weer voorbij.

2 days ago Retweeten Antwoorden